Teaching

Gunilla gives workshops, clinics and private lessons in jazz voice and improvisation when possible, for both singers and instrumentalists. She holds a part time position as Senior Lecturer (Associate Professor) in Jazz and Pop Voice at the School of Music at Örebro University. For more information in English, please contact Gunilla by email.

SÅNGLEKTIONER (SWE) 

Gunilla har just nu inte möjlighet att ge privatlektioner i någon större utsträckning men det går bra att kontakta henne för förfrågan om något enstaka coaching- eller lektionstillfälle, företrädelsevis via Zoom.

Referenser (SWE) 

ELLEN ANDERSSON  

“Något jag vill trycka extra på är hur Gunillas allsidighet och enorma kompetens skiljer henne från många andra sångpedagoger som finns idag, och jag vill varmt rekommendera Gunilla till såväl nybörjare som proffs.  

Gunilla är och har varit en stor inspirationskälla för mig, både som pedagog och som musiker. Hon har dels gett mig otaliga viktiga saker att ta med mig in i framtiden, men också hjälpt mig att hitta precis vad jag vill göra musikaliskt!”  

www.ellenandersson.com  

 

SARA ALDÉN  

“Gunilla har en förmåga att avläsa var ens svagheter finns och hur en kommer förbi dem/övervinner dem. Hon är otroligt kunnig teoretiskt och kan vägleda en till att hitta sitt sound genom att förstå ens teoretiska omedvetna val och preferenser.  

Hon inspirerar med sin drivenhet i sina projekt som statuerar exemplet på vad en kan konkret göra med sin musik och har en förmåga att plocka ner problem en stöter på vocalistiskt i beståndsdelar som sedan lättare går att bena ut och konkret få ordning på.”  

https://www.facebook.com/monologen/