Gunilla gives workshops, clinics and private lessons in jazz voice and improvisation, for both singers and instrumentalists. She is a permanent member of the faculty at the Ingesund School of Music at Karlstad University. For more information, please contact Gunilla by email.


Kurser (SWE)

Nytt för sommaren 2019 är att Gunilla ger sångkurser i olika nivåer i samarbete med Studio19Sthlm. Information om datum, innehåll samt hur du anmäler dig kommer inom kort på hennes Facebook.

Sånglektioner (SWE)

 

Gunilla ger enskilda lektioner i sång, röstträning och improvisation, brukspiano och musikteori. Lektionerna äger rum på Frejgatan 33-37 i Stockholm. Mer information, priser och bokning: https://boka.se/gunillatornfeldt.

Referenser (SWE)

 

ELLEN ANDERSSON

“Något jag vill trycka extra på är hur Gunillas allsidighet och enorma kompetens skiljer henne från många andra sångpedagoger som finns idag, och jag vill varmt rekommendera Gunilla till såväl nybörjare som proffs.

Gunilla är och har varit en stor inspirationskälla för mig, både som pedagog och som musiker. Hon har dels gett mig otaliga viktiga saker att ta med mig in i framtiden, men också hjälpt mig att hitta precis vad jag vill göra musikaliskt!”

www.ellenandersson.com

 

SARA ALDÉN

“Gunilla har en förmåga att avläsa var ens svagheter finns och hur en kommer förbi dem/övervinner dem. Hon är otroligt kunnig teoretiskt och kan vägleda en till att hitta sitt sound genom att förstå ens teoretiska omedvetna val och preferenser. 

Hon inspirerar med sin drivenhet i sina projekt som statuerar exemplet på vad en kan konkret göra med sin musik och har en förmåga att plocka ner problem en stöter på vocalistiskt i beståndsdelar som sedan lättare går att bena ut och konkret få ordning på.”

https://www.facebook.com/monologen/